miércoles, 6 de diciembre de 2006

Més que un club

Passades 24 hores del partit d´ahir al Camp Nou entre el Barça i el Werder Bremen crec que ja estic en condicions per poder escriure quelcom sobre ell...
Suposo que tot el que jo pugui dir ja s´ha escrit en algun diari o escoltat en alguna ràdio però bé, com espectador, soci, simpatitzant i culé de tota la vida crec que només puc dir una cosa : VISCA EL BARÇA!
Estar assegut a l´estadi i sentir 95000 persones cantant l´himne, sentir el típic "oee, oaa, ser del Barça és el millor que hi ha" o començar a rodar la pilota i escoltar "nanananananaaaaa, nanananananaaaaa, nananananananaaaa, fuuuutbol club barcelooooooona", això no és pot explicar en paraules. I arriben els 2 minuts i Ronaldinho evita un fóra de banda fent una "espaldinha" de somni, i quan un veu a Ronaldinho fer això als dos minuts sap perfectament que en aquell partit s´agrada i farà màgia.
Aleshores arriba una falta a la frontal i s´inventa un gol per sota de la barrera que salta per evitar el llençament per alt, i cinc minuts més tard inventa una passada per Giuly que es converteix en el segon obra de Guddy...i què més dona que no baixi a defensar?? És cert que no es podrien tenir 11 Ronaldinhos en un equip però és per això que Ronnie és únic i lo millor de tot és que és del Barça.

I és que el Barça és més que un club...

No hay comentarios: